Додати у вибране
Відділ продаж Сервіс відділ
(095) 310-32-25 (0342) 52-27-29
ТзОВ ПРОФЕСІЙНЕ ОБЛАДНАННЯ
ПРОФЕСІЙНЕ ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ТОРГІВЛІ І ХАРЧУВАННЯ

Каталог
» Теплове обладнання
» Печі пароконвекційні
» Розстоювальні шафи
» Макароноварки
» Обладнання для Sous Vide
» Термопроцессор Softcooker Y09 з ємністю для SOUS VIDE Sirman
» Професійні плити
» Жарочі поверхні
» Сковороди електричні
» Котли для приготування їжі
» Вітрини теплові
» Пекарські шафи
» Жарочні шафи
» Столи з підігрівом
» Марміти теплові
» Электрокип'ятильники
» Камери розстієчні
» Печі ротаційні
» Печі подові
» Електромеханічне
» Фаст-Фуд
» Піцерія
» Барне обладнання
» Холодильне обладнання
» Посудомийне обладнання
» Нейтральне обладнання
» Пральне устаткування
» Лінії роздачі
» Кейтерінг
» Стелажі торгові, складські
» Посуд, інвентар
» Засоби професійної хімії
» СКЛАДСЬКІ ЗАЛИШКИ
м.Івано-Франківськ,
Україна, 76014

Обладнання для Sous Vide


Дане обладнання використовується для приготування страв за технологією SOUS VIDE ( що в перекладі з Французької означає-  приготування у вакуумі).

Використання вакуумної упаковки правильно і зручно не тільки для зберігання продуктів , а й для приготування у вакуумі.Завдяки низькій температурі до 100 С і вакуумної упаковки , яка захищає продукт від дії зовнішнього середовища вдається зберегти всі органолептичні властивості продуктів і колір. Дуже важливо контролювати температуру приготування з точністю до 0,5 градуса і час приготування , тільки в цьому випадку можна досягти найкращого результату.

↑наверх Про компанію Каталог Прайси Сервіс Контакти наверх↑